Successen van anderen

Ik had een gebrek aan vertrouwen in mijzelf gekregen door een aantal gebeurtenissen. Ik was vooral empathisch voor anderen. Ik durf nu vanuit mijzelf te praten en voelen.

Hans de VriesZelfstandig ondernemer, Bureau voor vernieuwing

Voor de training had ik zwaarwegende vraagtekens over het nut, het doel en het plezier van het leven. De training heeft mij inzichten gegeven over wie ik ben, waar ik vandaan kom en minstens zo belangrijk: waar ik heen wil. Ik kan mijzelf nu erkennen, iets waar ik al mijn leven lang naar zocht via anderen, via werk; alles en iedereen buiten mezelf. Ik heb mezelf de tools gegeven om te leven in heelheid, geluk en liefde. Een prachtige ervaring, een cadeau aan jezelf, een aanrader voor iedereen.

Marc SchoutenMuzikant

Voor de training worstelde ik met mezelf en met het werk dat ik doe/deed. Ik werd vaak ’s ochtends wakker met tegenzin in de dag. Ergens in de training heb ik lijntjes door geknipt naar de gedachte dat ik van alles moet. Dat ik door in het hier en nu te zijn steeds opnieuw voelen hoe het met me is en kan kiezen voor ‘mogen’. Nu, na de training voel ik heel veel ruimte en plezier, weet ik veel beter wat belangrijk voor mij is en hoe ik negatieve gedachten kan doorvoelen en loslaten.

Annet van de LaakZelfstandig ondernemer, Bojang

Begin november 2018 heb ik 3 dagen een intensieve training gehad met veel persoonlijke begeleiding van Johan en Niels. Een bijzondere ervaring waarbij ik mezelf opnieuw heb ontdekt en veel over mezelf heb geleerd. Met de gerichte feedback van Johan en Niels ben ik me bewust geworden van mijn persoonlijke kwaliteiten en hoe ik deze optimaal kan inzetten en benutten. Daardoor kan ik blijven werken aan mijn ontwikkeling. Terugkijkend kan ik echt zeggen dat het een mooie investering in mezelf is geweest. Ik zeg doen!

Ferry van Dijk

Voor de training dacht ik dat ik nooit gelukkig zou worden en ik zag alleen nog maar negativiteit. In de training heb ik een doel gesteld: ik kies voor mezelf en sta toe dat ik gelukkig mag zijn. Ik heb geleerd om mijn negativiteit achter me te laten en hoe ik dus voor mezelf kan kiezen. En dat is gelukt ook al dacht ik nog zo van niet. Het heeft mijn kijk op het leven veranderd en heeft mij veel positiviteit gebracht. En dat in maar 3 dagen tijd. Iedereen dealt met iets ongeacht je leeftijd.

Maaike Dol
Open chat
1
Hoi, wat leuk dat je onze site bezoekt. In een gesprek wordt alles nog veel helderder voor je, dit is altijd gratis en vrijblijvend.

Groet Niels en Johan (mobiele nummer is van Niels)
Powered by