Voor de trainde worstelde ik met mezelf en met het werk dat ik doe/deed. Ik werd vaak ’s ochtends wakker met tegenzin in de dag. Ergens in de training heb ik lijntjes door geknipt naar de gedachte dat ik van alles moet. Dat ik door in het hier en nu te zijn steeds opnieuw voelen hoe het met me is en kan kiezen voor ‘mogen’. Nu, na de training voel ik heel veel ruimte en plezier, weet ik veel beter wat belangrijk voor mij is en hoe ik negatieve gedachten kan doorvoelen en loslaten.
Ik gun een ander een moment (van 4 dagen) stil staan en aandacht geven aan jezelf waardoor je je eigen energie en kracht terug vindt.

Annet van de Laak, Bojang

Open chat
1
Hoi, wat leuk dat je onze site bezoekt. In een gesprek wordt alles nog veel helderder voor je, dit is altijd gratis en vrijblijvend.

Groet Niels en Johan (mobiele nummer is van Niels)
Powered by